muzica pentru viata

5 Iul

pe vladut l-am vazut intr-o fotografie, pe un site. un baietel cu ochi jucausi si cu un breton taiat perfect. nu-l cunosc, dar imi e deja tare drag. curiozitatea mi-a starnit-o sorina .  am ascultat interviurile lui vladut date la televiziuni importante. o mana de om personaj principal al unei povesti triste. in fiecare studio s-a jucat cu microfonul, a zambit la camerele de filmat si, usor peltic, a dat raspunsuri timide – vrea sa mearga la gradinita, asta-i concluzia!

vladut are 6 ani si in fiecare luna trece pe la spital sa faca transfuzii. o boala ereditara il impiedica sa-si faca de cap cu copiii de la bloc. s-a nascut cu talasemie majora (diagnosticul a fost pus de la 11 luni) si are nevoie de un transplant de celule stem. ani la rand, familia a asteptat un donator compatibil, dar… salvarea a venit abia dupa ce parintii lui au riscat si au adus pe lume , acum un an, un alt copil. o fetita. minunea salvatoare. ea este cea care-si va ajuta fratiorul sa uite de sange, halate albe, seringi, drumuri la bucuresti…

grefa cu celule stem asteapta transplantul fraternar, dar e nevoie de bani – 150.000 de euro pentru ca vladut sa ajunga la o clinica din italia.

oameni cu suflet din on line organizeaza manifestari menite a-i aduce lui vladut in cont suma de care are nevoie. pe 8 iulie, la casa latina, cativa artisti canta pentru vladut. 70 de mii de euro il despart de drumul spre viata normala.

sa-l ajutam!

CONTURILE LUI VLADUT

DECU MAGDALENA- titular cont
Cont RON: RO58BRDE120SV08158661200
Cont EURO: RO54BRDE120SV08158741200

DECU VLAD – ANDREI – titular cont
Cont RON: RO76RNCB0098084711910001
Conr EURO: RO49RNCB0098084711910002

Reclame

2 răspunsuri to “muzica pentru viata”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Vlad pentru Vlăduț « Vlad Dulea - 6 Iulie 2010

    […] https://peschetta.wordpress.com/2010/07/05/muzica-pentru-viata/ […]

  2. Vesti despre Vladut Andrei Decu « Ganduri nevinovate - 21 August 2011

    […] oferit) ,  Irina,  Sorin , Pandutzu, Cezar , Claudia Tocila , Lucian , Anca Bundaru, Ionela Nastase,  Pietricel  si incontestabilul Vlad Dulea. Daca am uitat pe cineva, imi cer scuze, sunt foarte […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: